Ryobi Mitsubishi RMGT -painokoneet

Ryobi Mitsubishi RMGT perustettiin vuonna 2014 Ryobin ja Mitsubishin sulauduttua yhteen. Grafinet Oy ja Kojalait Oy edustavat Suomessa yhdessä Ryobi Mitsubishi RMGT -painokoneita, joissa on yhdistetty sekä Ryobi- että Mitsubishi-painokoneiden parhaat ominaisuudet.

RMGT-painokoneita pidetään maailman kestävimpinä, luotettavimpina ja käyttökustannuksiltaan edullisimpina painokoneina.

RMGT:ltä löydät arkkioffsetkoneet kokoluokasta A3 aina formaattiin 820 x 1130mm asti. Tämä uusi painokonebrändi, RMGT, on sekä Euroopassa että muualla maailmalla ylivoimainen markkinajohtaja LED UV -painokoneissa ja niitä on käytössä jo lähes 300 konetta. Myös A1-formaatin (640 x 920 mm) kone on saanut loistavan vastaanoton.

Pakkauspainatusvarustuksella materiaalipaksuus aina 1,2mm asti. Maksimituotantonopeus 16.200 a/h sekä suoralla ajolla että myöskin kääntölaitteella. Optiona saatava samanaikainen levynvaihto mahdollistaa entistäkin nopeamman työnvaihdon.

Tarjoamme tietenkin myös täydelliset huolto- ja varaosapalvelut.

Mikäli haluat lisätietoja, ota yhteyttä, Pasi Raunio +358 44 714 6000. Voit toki myös klikata itsesi sivun alalaidasta tehtaan sivuille ja katsoa tarkempia teknisiä tietoja sieltä. Älä epäröi ottaa yhteyttä.